Stigao je prvi trailer novog animiranog “Garfielda“

Stigao je prvi trailer novog animiranog “Garfielda“

Popularni Garfield, obožavatelj lazanja i mrzitelj ponedjeljaka, s čime se većina nas može lako poistovjetiti, iduće godine dolazi u kina u animiranoj verziji.

Predstavljamo vam prvi sinhronizovani trailer koji prikazuje novo ruho ovog stripovskog junaka nakon igrano-animiranih filmova Garfield (2004.) i Garfield: Priča o dvije mačke (2006.) u kojima je u originalu mačku glas dao Bill Murray, poznat po serijalima Istjerivači duhova i Zombieland. Ovaj animirani film svojevrsni je reboot cijelog serijala, a sudeći po zabavnom i slatkom traileru – novi Garfield bit će pravi hit među mališanima i porodicama.

Prvi trailer filma prikazuje kako je Jon udomio Garfielda sa ulice te u šta se Garfield pretvorio nakon što je otkrio hranu, dom i svog vjernog prijatelja psa Odieja. Nakon što se njegov divni i lagodni život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom njegovog oca Vica, Garfield će morati na avanturu koja će ga naučiti nečem neočekivanom…    

Scenario ovog animiranog filma potpisuje nagrađivani David Reynolds (Potraga za Nemom; rad na filmskom serijalu Priča o igračkama), a reditelj je Mark Dindal (crtani mjuzikl Cats Don't Dance i animirani film Žuta minuta/Chicken Little). U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, a na glumačku postavu za lokalnu sinhronizaciju još ćemo malo pričekati.

Animaciju za film radio je DNEG Animation, hvaljeni studio za specijalne efekte i kompjutersku animaciju, koji je osvojio sedam Oscara (filmovi Inception, Interstellar, Ex Machina, Blade Runner 2049, First Man, Tenet i Dina), BAFTA nagrade (Inception, Interstellar, Harry Potter i Darovi smrti 2), Emmy nagrade (serije Chernobyl, Star Trek: Discovery), a radili su na ovogodišnjim kino hitovima Oppenheimer, Brzi i žestoki 10, Vrisak 6, te nadolazećim filmovima Aquaman i izgubljeno kraljevstvo i Dina – drugi dio.

Animirani Garfield dolazi i u bh. kina u maju 2024. godine u distribuciji C2 filma, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH, a do tad ćete imati vremena spremiti lazanje baš onako kako ih ovaj mrgud voli i svoje mališane upoznati s novim, a opet kultnim kino junakom.

Prehodna
Novi trailer za "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire"
Sljedeća
Novi bijeg u traileru za "Chicken Run: Dawn of the Nugget"