Universal dodijelio uloge za igrani "How To Train Your Dragon"

Universal dodijelio uloge za igrani "How To Train Your Dragon"

Prije nekog vremena smo doznali da Universal planira raditi na igranoj adaptaciji How To Train Your Dragon, jednog od najuspješnijih naslova poznatog animatorskog studija DreamWorks, a danas doznajemo neke konkretne detalje o samom filmu.

Kako prenose novinari THR-a, Universal Pictures je pronašao glumački par koji će tumačiti uloge dva glavna lika. Mason Thames i Nico Parker će tumačiti Hiccupa i Astrid, mlade stanovnike vikinškog otočića kojima polazi za rukom da riješe nevolje sa zmajevima na neobičan način.

Parker je glumila u HBO-ovom nedavnom TV hitu, The Last of Us, dok je Thames glumio nasuprot Ethanu Hawkeu u filmu Scotta Derricksona, The Black Phone. Što se tiče njihovog zajedničkog angažmana, početak snimanja se očekuje tokom ovog ljeta. Ipak, ljubitelji franšize bi se trebali još malo strpiti. Premda je snimanje najavljeno za ovu godinu, izlazak filma je zakazan tek za proljeće 2025.

Drugim riječima, od izlaska igrane adaptacije How To Train Your Dragon smo udaljeni pune dvije godine. Naravno, kao i sve produkcije zakazane za ovo ljeto, film bi se mogao naći u nezavidnom položaju ukoliko se štrajk u Hollywoodu proširi i na druge segmente filmske industrije.

Prethodna
Velika predviđanja za "Spider-Man: Across The Spider-Verse"
Sljedeća
Digitalizacija i modernizacija dvorane u Tomislavgradu