Predstavljamo titlovani trailer za “Shazam! Fury of the Gods“

Predstavljamo titlovani trailer za “Shazam! Fury of the Gods“

Filmofil predstavlja titlovani trailer superherojskog spektakla Shazam! Fury of the Gods.

Nastavljamo priču tinejdžera Billya Batsona koji se nakon što izgovori čarobnu riječ "SHAZAM!" transformira u superheroja. Obdaren moćima bogova, Billy Batson i druga udomljena djeca još moraju naučiti kako uskladiti tinejdžerski život s alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njima ukradenom magijom, Shazam i njegova obitelj morat će se boriti za svoje supersile, živote i sudbinu cijelog svijeta.
 
U filmu Shazam! Bijes Bogova glume Zachary Levi (Thor: Ragnarok) kao Shazam; Asher Angel (Andi Mack) kao Billy Batson; Jack Dylan Grazer (Ono: Drugo poglavlje) kao Freddy Freeman; Adam Brody (Djevojka koja obećava) kao superheroj Freddy; Ross Butler (Raya i posljednji zmaj) kao superheroj Eugene; Meagan Good (Dnevna smjena) kao superheroj Darla; D.J. Cotrona (G.I. Joe: Osveta) kao superheroj Pedro; Grace Caroline Currey (Annabelle: Početak) kao Mary Bromfield / superjunakinja Mary; Faithe Herman (To smo mi) kao Darla Dudley; Ian Chen (Putovanje jednog psa) kao Eugene Choi; Jovan Armand (Drugi start) kao Pedro Pena; Marta Milans (White Lines) kao Rosa Vasquez; Cooper Andrews (Živi mrtvaci) kao Victor Vasquez i Djimon Hounsou (Mjesto tišine 2) kao Čarobnjak.

Glumačkoj ekipi pridružuju se Rachel Zegler (Priča sa zapadne strane), Lucy Liu (Kung Fu Panda) i oskarovka Helen Mirren.


 
Shazam! Bijes Bogova stiže u kina 16. marta.

Prethodna
“Glava velike ribe” Arsena Oremovića od 2. februara u kinima
Sljedeća
Liam Neeson u svom 100. filmu: "Marlowe"