Nastavak za slasher horor "Thanksgiving" već u razvoju

Nastavak za slasher horor "Thanksgiving" već u razvoju

Nepune dvije sedmice nakon izlaska, nastavak slasher horor filma Thanksgiving dobiva zeleno svjetlo za snimanje.

Novosti o razvijanju nastavka prenosi režiser filma, Eli Roth, koji se oglasio na društvenim mrežama i najavio da je nastavak na pomolu, te se zahvalio gledateljima što su podržali Thanksgivig u kino-dvoranama.

Thanksgiving je u kino-dvorane stigao 17. novembra u društvu Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Trolls Band Together, a svoj uvodni vikend je okončao na trećem mjestu sa lijepom sumom od $10,306,272. Film je povratio svoj budžet od 15 miliona dolara u svega nekoliko dana igranja, a trenutno stoji na $29,666,585, tako da i nije čudno što su TriStar i Sony dali hitro zeleno svjetlo.

Svoju genezu Thanksgiving ima u jednom od trailera prikazanih između dvije polovice Grindhouse naslova Planet Terror i Death Proof u kombinovanoj režiji Roberta Rodrigueza Quentina Tarantinano protekle su godine prije nego što je Roth mogao predočiti punu viziju tog trailera u obliku punog filma u suradnji sa Spyglass Media, produkcijskom kućom iza nedavnih Scream filmova.

Roth nije ponudio okvirni datum izlaska za Thanksgiving 2, ali imajući na umu da se slasher filmovi obično snimaju hitro mogli bismo očekivati nastavak u kino-dvoranama već sljedeće jeseni.

Prehodna
Tom Holland o novom "Spider-Man" filmu
Sljedeća
Box office: "Renaissance: A Film By Beyoncé" osvojio kina