Shawn Levy o uspjehu "The Adam Project" i suradnji sa Reynoldsom

Shawn Levy o uspjehu "The Adam Project" i suradnji sa Reynoldsom

Netflix nam je nedavno punudio neke brojke vezane za gledanost svog sadržaja, a iste su otkrile prilično zavidan uspjeh The Adam Project, najnovijeg filma sa Ryanom Reynoldsom na čelu glumačke postave. Film o putniku kroz vrijeme koji se vraća u prošlost kako bi spasio svijet zbrojio je 209 miliona sati gledanja u mjesec dana od svojeg izlaska, čime se našao u društvu sa Red Notice, još jednim filmom sa Reynoldsom u glumačkoj postavi, među prvih deset najgledanijih originalnih filmova na Netflixu.

Režiser iza The Adam Project, Shawn Levy, osvrnuo se na uspjeh ovog filma, ali i šire u vezi svoje suradnje sa Reynoldsom. Naime, Levy i Reynolds su surađivali uspješno i na Free Guyu kojem je Reynolds tumačio lika u videoigri koji postaje samosvjestan. U razgovoru sa novinarima THR-a, Levy je izjavio:

Neću okolišati, vidjeti rezonantnost i komercijalni uspjeh "The Adam Project" i "Free Guy" je zaista značajno za mene i Ryana. Ne pravim sadržaj za odabranu publiku, već za onu najširu, a pa se ponosim time što su "The Adam Projekt" i "Stranger Things" u gornjem ešalonu najgledanijeg sadržaja na Netflixu.

Levy i Reynolds ne planiraju prekinuti uspješnu suradnju u skorijoj budućnosti. Kako novinari THR-a napominju, dvojac ima barem dva važna filma na rasporedu sa dvije podružnice Disneyja. To su, naravno, Deadpool 3 za Marvel, te Free Guy 2 za 20th Century Studios.

Prethodna
Will Smith uputio ispriku i Chrisu Rocku
Sljedeća
Jared Leto oduševio na promotivnoj turneji za “Morbiusa“