Novi detalji o "Star Wars" serijama od LucasFilma

Novi detalji o "Star Wars" serijama od LucasFilma

Maj je mjesec slavlja među ljubiteljima Ratova zvijezda, čiji je vrhunac službeno okupljanje u Anaheimu u Kaliforniji, na kojem su ove godine LucasFilm i kreativni pokretači nove ere Star Wars franšize predstavili nove detalje o predstojećim projektima.

Očito, mjesec je prošao bez najave nove filmske trilogije i povratka Ratova zvijezda u kino-dvorane, no to je bilo i zajamčeno. Serije ostaju glavni fokus LucasFilma, što se očituje u temama razgovora trenutnih rukovoditelja franšize. Naime, Dave Filoni Jon Favreau, tvorci The Mandaloriana, u društvu zvijezde serije Pedra Pascala, govorili su o trećoj sezoni ove serije, sada i službeno okosnice franšize u novoj eri.

Pascal je okupljenima na proslavi u konvencijskom centru u Anaheimu obećao iznenađenja, spektakl i akciju u trećoj sezoni za The Mandaloriana. Nakon toga, publici je predstavljen i trailer za drugu sezonu animirane serije, The Bad Batch, dok je istovremeno, na drugoj prezentaciji LucasFilm je odabranoj publici predstavio i isječak iz Star Wars serije koju će predvoditi Rosario Dawson, Ashoka. No, detalji o potonjoj seriji su još uvijek šturi, a premijeru iste očekujemo tek u 2023.

Prethodna
Seth McFarlane o prelasku na Hulu
Sljedeća
Predstavljen trailer za 2. sezonu "Star Wars: The Bad Batch"