Bailey pregovara za ulogu u novom "Jurassic World" filmu

Bailey pregovara za ulogu u novom "Jurassic World" filmu

Zvijezda Netflixove uspješne serije Bridgerton, Jonathan Bailey mogao bi se pridružiti glumačkoj postavi novog Jurassic World filma.

Kako prenose novinari Deadlinea, Bailey trenutno pregovara za ulogu u još uvijek nenaslovljenom unosu Jurassic World franšize. Na setu bi se mogao naći nasuprot Scarlett Johansson, koja je također u pregovorima za pristupanje filmu.

Dvije moguće dodjele uloga su najnovije novosti o filmu koji režira Gareth Edwards. Uz Edwardsa stoje i začetnici franšize, Steven Spielberg Frank Marshall, kao producenti. Film nema službeni naziv, niti službeni početak snimanja. Ipak, Universal je objavio planirani datum izlaska za 2. juli 2025. To ne ostavlja puno vremena za kompletiranje jednog visokobudžetnog blockbustera, kakav se može očekivati imajući na umu prethodne filmove u serijalu, tako da možemo očekivati da će film uskoro početi sa snimanjem - ukoliko je ponuđeni datum čvrsto određen. U suprotnom, možemo očekivati odgađanje izlaska.

Pojedinosti o radnji filma i kontinuitetu sa tri prethodna tri filma sa Chrisom Prattom Bryce Dallas Howard u glavnim ulogama još nema. Ukoliko, Johansson i Bailey pregovaraju za glavne uloge, onda možemo očekivati da će novi film biti određena vrsta reboota.

Prethodna
Keanu Reeves u glasovnoj postavi "Sonic The Hedgehog 3"
Sljedeća
Tarantino odustaje od snimanja filma "The Movie Critic"