Jon Watts razvija novu "Star Wars" seriju za Disney+

Jon Watts razvija novu "Star Wars" seriju za Disney+

Nedavno smo doznali da je režiser Jon Watts napustio svoj položaj na Marvelovom superherojskom spektaklu Fantastic Four, no kako ispada režiser za svoj sljedeći projekt nije otišao predaleko. Ustvari, Watts je iz Marvela prešao u susjedni ured, onaj koji pripada LucasFilmu.

Naime, Watts razvija novu seriju smještenu nekoć davno u jednoj dalekoj galaksiji. Naravno, riječ je o još jednoj Star Wars seriji koja će pridružiti ponudi od sveukupno deset projekata za male ekrane na kojima LucasFilm trenutno radi. Novosti o Wattsovom angažmanu i novoj seriji prenosi Vanity Fair, doduše u kratkim crticama. Serija trenutno ima radni naslov koji glasi Grammar Rodeo, a detalji radnje su nepoznati, osim činjenice da će serija biti smještena u vremenskom okviru između The Return of The Jedi i The Force Awakens.

Dakle, serija spada u isti vremenski džep u kojem je smješten The Mandalorian i još nekoliko predstojećih projekata. Kako se čini, LucasFilm je trenutno zadovoljan istraživanjem tog džepa i ne planira napredovati na vremenskoj crti poslije The Rise of SkywalkerNaravno, budući da serija ima tek radni naslov, možemo zaključiti da je ista još udaljena od dospijeća na ponudu Disney+, streaming servisa koji ugošćava sve Star Wars TV serije. No, više detalja očekujemo u predstojećem periodu.

Prehodna
Premijera dokumentarnog filma “Tina“ na HBO Maxu
Sljedeća
Mirren i Ford u glumačkoj postavi prequela serije "Yellowstone"