"The Pale Blue Eye" na vrhu Netflixove TOP 10 ljestvice

"The Pale Blue Eye" na vrhu Netflixove TOP 10 ljestvice

Detektiv Landor je nadigrao detektiva Blanca.

Naime, Netflix nam je pružio još jedan sedmični pregled gledanosti svog sadržaja, koji nam je otkrio da je The Pale Blue Eye sa Christianom Baleom u glavnoj ulozi preuzeo prvo mjesto na ljestvici najgledanijih filmova na ponudi streaming diva.

Detektivska priča The Pale Blue Eye u režiji Scotta Coopera svoj digitalni debi je obilježila sa 39,860,000 sati gledanja, stvorivši usput ugodno rastojanje između sebe i najbližeg konkurenta, The Hatchet Wielding Hitchhiker sa 21,2 miliona sati gledanja. Bivši prvak, Glass Onion: A Knives Out Mystery, spao je na treće mjesto poslije tri sedmice na vrhu, zabilježivši 19,4 miliona sati gledanja.

Kao što je običaj pri izvještavanju brojki koje nam stižu od streaming servisa, nužno je naznačiti da iste ne podliježu nezavisnoj reviziji, i da preciznije podatke o uspješnosti nekog filma ili serije očekujemo od Nielsen rejting kompanije, doduše uz par sedmica kašnjenja. No, gledajući samo po internoj statistici, The Pale Blue Eye je doživio solidnu premijeru.

Prehodna
Prijave za Transilvania IFF 2023. otvorene do 1. februara
Sljedeća
"Ant Man and The Wasp: Quantumania" ipak igra u Kini