Upoznajte Gruovog brata blizanca u traileru za "Despicable Me 3"

Upoznajte Gruovog brata blizanca u traileru za "Despicable Me 3"

Upoznajte Drua, Gruovog brata blizanca u nedavno objavljenom novom traileru za 3D kompjuterski animiranu komediju Despicable Me 3 i saznajte šta ima novo kod Minionsa, Grua (Steve Carell), Lucy (Kristen Wiig), Marge (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) i Agnes (Nev Scharrel) čije smo dogodovštine posljednji put bili u prilici pratiti tokom 2013. godine.

Prethodni Despicable Me 3 trailer objavljen je tokom decembra prošle godine, a u njemu se pojavljivao zlikovac Balthazar Bratt (glas posuđuje dobitnik nagrada Emmy, Tony i Grammy i sukreator globalnog hita South Park Trey Parker) koji je kao dijete bio zvijezda, a sada je kao odrastao opsjednut likom kojeg je igrao 80-ih godina.

Rađen prema scenariju kojeg su napisali Cinco Paul i Ken Daurio i režirali Pierre Coffin i Kyle Balde, uz asistiranje Erica Gullona, kompanije Universal Pictures i Illumination Entertainment su kao datum kino distribucije trećeg Despicable Me dijela najavile 30. juni. Animirani film su producirali Chris Meledandri i Janet Healy iz Illuminationa, dok je izvršni producent Chris Renaud. Prvi film, Despicable Me, objavljen je 2010. godine i ostvario je zaradio od preko 543 miliona dolara širom  svijeta. Nastavak Despicable Me 2, koji je objavljen 2013. godine, zaradio je oko 971 milion dolara širom svijeta. Prequel film Minions koji je objavljen 2015. zaradio je 1.159 billiona dolara na svjetskom box officeu. Minions 2 je najavljen za 2020. godinu.

 
Prethodna
Novi TV spot za “Guardians of the Galaxy Vol. 2” + klip
Sljedeća
Emilia Clarke u traileru za "Voice from the Stone"