Sam Hargrave radi na novom filmu sa Paramountom

Sam Hargrave radi na novom filmu sa Paramountom

Nakon uspjeha koji je postigao sa filmom Extraction i nastavkom pod okriljem Netflixa, režiser Sam Hargrave će svoj novi projekt realizirati u partnerstvu sa Paramountom.

Novinari Deadlinea ekskluzivno prenose novosti o Kill Them All, Hargraveovom novom filmu koji će biti adaptacija istoimenog crtanog romana. Radnja filma će pratiti plaćenu ubicu koja saznaje da će uskoro biti umirovljena, što će reći da će se i sama naći na spisku za odstrel, nakon čega se odlučuje obračunati sa organizacijom za koju je radila.

Sa ovim kratkim opisom radnje i Hargraveovim prijašnjim ostvarenjima u obliku Extraction i Extraction 2, već je moguće zamisliti kako će Kill Them All izgledati po kompletiranju. Što se tiče snimanja i datuma izlaska, te detalje (zajedno sa dodjelama uloga) možemo očekivati tek nakon što projekt još sazrije. Po svemu sudeći, Kill Them All je još uvijek u vrlo ranoj fazi razvoja.

Premda su dva Extraction filma sa Chrisom Hemsworthom na čelu glumačke postave polučili veliki uspjeh na Netflixu, oba filma su bili vezani uz streaming diva sa ekskluzivnom dostupnošću na toj platformi. S druge strane, Kill Them All će putem Paramounta imati priliku igrati u kino-dvoranama i time dokazati da Hargrave stvara prave akcijske hitove, koji bi u međuvremenu lako mogli zamijeniti superheroje kao stub ponude velikih studija. 

Prehodna
Matthew Vaughn o velikim nadama za "Deadpool 3"
Sljedeća
Sony preuzima distribuciju za "28 Years Later"