Rian Johnson nagovijestio podnaslov za sljedeći "Knives Out"

Rian Johnson nagovijestio podnaslov za sljedeći "Knives Out"

Poveznica između Knives Out Glass Onion u podnaslovu potonjeg filma nije se svidjela njegovom tvorcu, Rianu Johsnonu. To nije bila njegova zamisao, niti želja, ali Knives Out je postao i službeno dio Glass Onion.

Johnson je objasnio tu činjenicu Netflixovom željom da stvori plodnije marketinško okruženje za film, no za sljedeći nastavak režiser priželjkuje nešto drugačije. Johnson je nagovijestio na podcastu Filmcast da bi podnaslov sljedećeg filma mogao biti A Benoit Blanc Mystery, čime bi film u naslov dodao ime svog glavnog lika, detektiva Blanca u izvedbi, naravno, Daniela Craiga.

Nažalost, Johnson je vješto izbjegavao pitanja o samom filmu, odnosno njegovoj radnji, ali možemo pretpostaviti da će, kao i Glass Onion, Blanc biti jedini lik koji će se ponovo pojaviti. Uz Craiga, ponovo možemo očekivati glumačku postavu krcatu poznatim imenima, kao i neku zagonetku kojom će se detektiv Blanc intenzivno baviti.

Zanimljivo, u podnaslovu Glass Onion: A Knives Out Mystry se očituje DNK pokušaja LucasFilma stvaranja (polu)zasebnih filmova, ili priča, u Star Wars univerzumu - Rogue One: A Star Wars Story, te Solo: A Star Wars Storyotprilike u periodu kada je Johsnon radio na Star Wars: The Last Jedi.

Prehodna
Poziv za prijave za Dot On The Map 2023
Sljedeća
Universal otkazao biopic "Madonna"