Premijera nove serije “García!“ od danas na HBO Maxu

Premijera nove serije “García!“ od danas na HBO Maxu

Nova Max Original akcijsko-avanturistička špijunska serija García! od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi, a u ponudi su trenutno prve dvije epizode.

Temeljena na istoimenom grafičkom romanu Santiaga Garcíe i Luisa Bustosa, u Astiberri Ediciones izdanju, serija Garcia! prati Antoniju (Veki Velilla), mladu reporterku koja se brzo upleće u razrađenu političku zavjeru nakon što slučajno odledi kriogeno zamrznutog tajnog agenta iz 1960. Nakon što se našao gurnut u rascjepkani moderni svijet, Garcia (Francisco Ortiz), bivši pijun u režimu fašističkog diktatora Francisca Franca, mora se osloniti na Antonijinu pomoć kako bi se uklopio – i odlučiti gdje je njegova lojalnost usred zavjere rušenja španske vlade. Uzbudljiva i brza, serija Garcia! obuhvaća šest desetljeća burne španske političke povijesti, besprijekorno spajajući satiru i neizvjesnost, žanrovski raznolike avanture epskih razmjera.

Uz Francisca Ortiza i Veki Velillu, u seriji glume Emilio Gutiérrez Caba, Francisco Reyes, Nico Romero, Helio Pedregal, Mario Pardo, Miki Molina, Marina Gatell, Pepe Ocio i Silvia Abascal. Tvorci i scenaristi su Sara Antuña, Carlos de Pando i Eugenio Mira, koji je ujedno i režirao svih šest epizoda. Produkciju potpisuju García La Serie SL i Zeta Studios za HBO Max u Španiji. Miguel Salvat, Steve Matthews i Antony Root su izvršni producenti. 

Prehodna
"Dahmer – Monster" predvodi i po Nielsenovim brojkama gledanosti
Sljedeća
Netflix potvrdio da Henry Cavill napušta seriju "The Witcher"