Wilson i Broccoli traže novog glumca za "novog" Jamesa Bonda

Wilson i Broccoli traže novog glumca za "novog" Jamesa Bonda

Bliži se 60. godišnjica izlaska filma Dr. No, prvog zadatka slavnog tajnog agenta u službi Njenog Veličanstva na velikom platnu. Dok su pripreme za proslavu velikog filmskog rođendana u toku, Michael Wilson Barbara Broccoli, producenti iza 007 filmske franšize i staratelji intelektualnog vlasništva, tragaju za zamjenom za Daniela Craiga.

Međutim, kako doznajemo putem Varietyja u zaista detaljnom članku, potraga nije još urodila plodom. Wilson i Broccoli nisu još otkrili ime novog Bonda, no nagovijestili su preduslov koji traže od glumca koji bi trebao preuzeti ulogu, a to je puna posvećenost ulozi na 10 ili čak 12 godina, što će reći da producentski dvojac traži dugoročni aranžman za 007 u predstojećem periodu.

Što se tiče odlika "novog" James Bonda kao lika, Broccoli je naglasila da će lik "nastaviti evoluirati kao što muškarci evoluiraju". Producentski dvojac nastavlja razvijati franšizu u skladu sa suvremenim senzibilnostima, što je već bila odlika zadnjeg filma sa Craigom u smokingu Jamesa Bonda, u čijoj su izvedbi smanjene karakteristike na koje smo navikli od prethodnih bondovaca.

Konačno, imajući na umu da je matični studio 007 franšize, MGM, preuzet od strane Amazona, dvojac je naglasio da će James Bond ostati u kino-dvoranama, što će umiriti bojazni da će novi filmovi postati tek sadržaj na streaming servisima.

Prehodna
Zatvaranje 17. Pravo Ljudski Film Festivala u Meeting Pointu
Sljedeća
Zlatni globusi i NBC obnovili partnerstvo