Trailer za "Deadpool & Wolverine" porušio rekorde

Trailer za "Deadpool & Wolverine" porušio rekorde

Disney se pohvalio velikim brojkama za nedavno objavljeni trailer za Deadpool & Wolverine.

Prema Disneyjevim brojkama, 365 miliona ljudi je pregledalo trailer za predstojeći superherojski spektakl sa snažnom dozom humora koji predvode Ryan Reynolds Hugh Jackman u naslovim ulogama. Trailer je debitirao tokom Super Bowla, središnjeg događaja u američkom sportskom kalendaru, što je bez sumnje privuklo dosta početnih pregleda i traileru pomoglo da sruši rekord koji je dosad držao najavni trailer za Spider-Man: No Way Home.

Trailer trendira i na YouTubeu, na kojem trenutno stoji na 18,7 miliona pregleda u tri dana od objave. Tu je naravno i reakcija na društvenim mrežama, koja je izuzetno pozitivna, što je bez sumnje primljeno sa olakšanjem od strane Marvela i Disneyja. Marvel iza sebe ima vrlo teške tri godine, u kojima se mučio sa zaradom i gubitkom interesa publike.

Deadpool & Wolverine stiže u kino-dvorane 26. jula, a ako je suditi po ranim reakcijama, mogao bi lako i obilježiti ljeto, ako već ne i cijelu godinu u filmskoj industriji. Zbog štrajkova i preslaganja rasporeda prikazivanja, konkurencija će biti slaba, tako da Reynolds i Jackman imaju svaku priliku da osvoje kino-dvorane ovog jula i augusta.

Prehodna
Dinklage u potrazi za ostvaranjem sna u "American Dreamer"
Sljedeća
Titlovani trailer za "Godzilla x Kong: Novo carstvo"