Tom Cruise glumi u novom filmu Alejandra Inarritua

Tom Cruise glumi u novom filmu Alejandra Inarritua

Uz snimanje novog Mission: Impossible nastavka, kao i filma koji bi trebao snimati u svemiru, Tom Cruise glumit će i u još jednom uzbudljivom projektu.

Kako prenose novinari THR-a, Cruise će glumiti u novom filmu režisera Alejandra Gonzaleza Iñárritua, publici poznatom po, između ostalih, i filmu The Revenant iz 2015. sa Leonardom DiCaprijem Tomom Hardyjem u glavnim ulogama.

Detalji o filmu, što uključuje naziv i radnju, trenutno nisu dostupni. Međutim, za film se interesuju veliki igrači u filmskoj industriji. Kako THR dalje navodi, Warner Bros. i Legendary Entertainment su u pregovorima za preuzimanje projekta.

Dakako, Cruise je nedavno postigao vlastiti veliki dogovor sa Warner Brosom, što bi moglo značiti da će Cruise imati ulogu i iza kamera. No, stvari su još uvijek u vrlo ranoj fazi pregovora da bismo mogli izvlačiti neke zaključke. Warner Bros. i Legendary već imaju veliki zajednički projekt u obliku Dune: Part Two, koji stiže u kino-dvorane za nekoliko dana, tako da sva tri igrača orbitiraju vrlo blizu Inarrituovog nenaslovljenog projekta.

U međuvremenu, kako je već napomenuto, Cruise ima barem dva projekta kojima će se morati posvetiti u bliskoj i (nešto) daljoj budućnosti.

Prehodna
Gareth Edwards mogući režiser za novi "Jurassic World" film
Sljedeća
BH Telecom predstavlja zvijezdu u ponudi pametnih telefona