"The Haunting of Bly Manor" ostaje bez sljedećeg poglavlja

"The Haunting of Bly Manor" ostaje bez sljedećeg poglavlja

Tvorac i voditelj serija The Haunting of Hill House i The Haunting of Bly Manor, Mike Flanagan jučer se oglasio povodom sudbine svog antologijskog serijala, razvijanog u partnerstvu sa Paramountom i Netflixom. Sudeći prema toj izjavi, drugi unos u ovu kombinaciju pshiološkog trilera i priče o duhovima, The Haunting of Bly Manor bit će ujedno i posljednji – barem u dogledno vrijeme.

Na upit fanova serijala, Flanagan se oglasio na društvenim mrežama, rekavši sljedeće:

Trenutno ne postoje planovi za dodatna poglavlja. Nikada ne recite nikad, naravno, ali sada smo se posvetili ostalim projektima u Intrepid Picturesu za 2021. i dalje u budućnosti. Ako se stvari promjene, naravno da ćemo obavijestiti sve o tome.

Za razliku od The Haunting of Hill House, projekta razvijanog pod okriljem Paramounta, Flanagan je razvijao The Haunting of Bly Manor u suradnji sa Netflixom. Potonja serija nije ponovila uspjeh svog prethodnika, barem ako je suditi prema praćenosti serije, što je možda prevagnulo odluku Flanagana da se dalje bavi drugim projektima. Netflix, naravno, nije podijelio brojke o gledanosti za Bly Manor.

Prethodna
Cage istražuje psovke u traileru za seriju "History of Swear Words"
Sljedeća
Treća sezona "Cobra Kai" već od 1. januara na Netflixu