Sam Mendes priprema biografski serijal o Beatlesima

Sam Mendes priprema biografski serijal o Beatlesima

Nakon serije koju je razvio Peter Jackson, Beatles: Get Back, Liverpulska četvorka dobit će i biografska četiri filma u režiji Sama Mendesa.

Kako doznajemo putem novinara THR-a, proslavljeni režiser priprema veliki projekt posvećen Beatlesima u suradnji sa Sonyjem, koji će distributirati filmove putem Columbia Picturesa. U stvaranju filmskog serijala sudjelovat će preživjeli Beatlesi, kao i porodice preminulih članova benda, Johna Lenona Georgea Harrisona.

Mendes se oglasio o velikim novostima na društvenim mrežama sa kratkim saopćenjem:

Čast mi je što ću ispričati priču najvećeg rock benda svih vremena i uzbuđen sam što ću staviti na opit ono što se smatra odlaskom u kino.

Konkretni detalji o Mendesovom velikom biografskom poduhvatu su šturi, ali budući da se serijal sastoji od četiri filma, možemo zaključiti da će svaki "Čupoglavac" dobiti svoj vlastiti unos. THR navodi da bi filmovi trebali pratiti osnivanje, uspon i poznati razilazak benda iz perspektive svakog od članova, što dalje nagovještava da će svaki član dobiti priliku da predstavi svoje viđenje, sa očitom rezervom u pogledu Lenona i Harrisona.

Detalji o izlasku filmova su još šturiji. Poznat je samo okvirni datum izlaska 2027, što će reći da u najmanjem slučaju možemo očekivati jedan od četiri filma te godine.

Prehodna
“Lisa Frankenstein“ od četvrtka 22. februra u kinima
Sljedeća
"Aquaman and the Lost Kingdom" uskoro na streaming servisima