Ryan Reynolds i Paramount Pictures potpisali ugovor o suradnji

Ryan Reynolds i Paramount Pictures potpisali ugovor o suradnji

Glumac i producent, Ryan Reynolds i jedan od vodećih studija u Hollywoodu, Paramount Pictures, potpisali su novi ugovor o suradnji na budućim projektima. Na čelu svoje produkcijske kuće, Maximum Effort Productions, Reynolds je načinio značajan korak u svojoj karijeri, istovremeno u vidu glumca i producenta.

Vijesti prenosi THR, zajedno sa nekoliko detalja ugovora. Naime, Paramount će po dogovoru imati pravo na prvi pogled na nove filmove iz radionice Maximum Effort Productions, a Reynolds i njegova kuća će poslije toga imati pravo pronaći drugog partnera za distribuciju ukoliko Paramount odluči ne preuzeti film. Ugovor pokriva vremenski period od tri godine od potisivanja, tako da u najgorem slučaju možemo očekivati tri nova filma iz novog/starog partnerstva.

Stari vid partnerstva proizlazi iz činjenice da se Reynolds našao u društvu poznatih osoba, tačnije nekadašnjeg rukovodstva 20th Century Foxa. Kružok osoba koje su stajale iza jednog od Reynoldsovih najuspješnijih naslova, Deadpool, našao se na novim pozicijama u Paramountu, a dolazak Reynoldsa je samo zaokružio tranziciju iz jednog studija u drugi.

Detalji o novim projektima Reynoldsa pod Paramountom nisu trenutno poznati.

Prehodna
TFF 2021: Predstavljena online platforma "Tribeca at Home"
Sljedeća
Otvorene prijave za volontere Star Film Festa 2021.