Remake sitcoma “Svi vole Rejmonda”: “Lako je Raletu”

Remake sitcoma “Svi vole Rejmonda”: “Lako je Raletu”

Od 26. januara, na Prvom programu Radio-televizije Srbije, počela je da se emituje dugoočekivana humoristična serija Lako je Raletu, sa Andrijom Miloševićem i Mašom Dakić u glavnim ulogama.

Prva sezona ima 40 epizoda, a u dogodovštinama porodice Todorović gledaoci će uživati radnim danima od 20 sati. Serija Lako je Raletu balkanska je verzija priče o porodičnim odnosima iz legendarnog sitcoma Svi vole Rejmonda. Rale je uspješan sportski novinar, a uz to i muž, otac troje djece, sin i brat. U stanu porodice Todorović nikada nije dosadno, a mnogobrojnim peripetijama koje proživljavaju Rale i njegova žena Ivana, doprinose dosadne i nametljive prve komšije – Raletovi roditelji i brat.

Scenaristkinja Tatjana Ilić kaže da ju je poziv da piše adaptaciju poznate serije za naše tržište, obradovao i iznenadio. Modernizacija je bila neophodna pri adaptaciji, budući da je originalna serija iz devedesetih godina, ali scenaristkinja kaže da nisu pretjerivali – trudili su se da unesu domaći humor, ali da ne remete već prisutnu strukturu.

“Interneta ima, ali nismo hteli da insistiramo na tome, da preterujemo sa mobilnim telefonima. Hteli smo da serija u tom smislu ostane nežna, na neki način nostalgična“, zaključila je scenaristkinja Tatjana Ilić.

Tim scenarista serije Svi vole Rejmonda činila su trojica muškaraca i jedna žena. Tatjana je odabrala trojicu kolega za svoj tim – Dušana Bulića, Dejana Ćirjakovića i Filipa Vujoševića. Uz Andriju Miloševića i Mašu Dakić, članove porodice Todorović igraju Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković i djevojčica Petra Semiz. U prizorima iz svakodnevice ove složene porodice, njihovim zgodama i nezgodama prepoznaće se mnogi savremeni parovi i roditelji.

Prehodna
"Snowpiercer" u novom valu otkazanih TV serija
Sljedeća
Netflix uvodi podršku za prostornu audio podlogu