Pretpremijerno od 3. decembra: “Puss In Boots: The Last Wish“

Pretpremijerno od 3. decembra: “Puss In Boots: The Last Wish“

Od subote, 3. decembra, zabavna CGI animirana avantura Mačak u čizmama – Posljednja želja (Puss In Boots: The Last Wish) stiže u kina i to pretpremijerno u Cineplexxima Sarajevo, Banja Luka i Mostar; Cinestarima Sarajevo, Banja Luka i Mostar, te u Domu omladine Zvornik.

Film će se prikazivati u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, tako da će zadovoljiti ukus gledalaca svih uzrasta, a dinamična, uzbudljiva i šarmantna priča oduševit će ljubitelje svih žanrova.

Poslije više od decenije, DreamWorks Animation predstavlja novu avanturu iz Shrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbjednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvest će ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživio Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hayek.

U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medvjeda, “Velikog” Jacka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave, Velikog zlog vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Shrek 2, koji je bio nominovan za Oscara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Shreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio DreamWorks Animation. Filmovi o Shreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom svijeta.Nakon pretpremijernih projekcija, Puss In Boots: The Last Wish stiže na redovni kino-repertoar 8. decembra.

Prethodna
Prvijenac Andrije Mardešića i Davida Kapca “Stric“ u kinima
Sljedeća
Film “Dani suše“ dobio nagradu za izvrsnost EFA-e