Predstavljamo titlovni trailer za film “Pretraživanje”

Predstavljamo titlovni trailer za film “Pretraživanje”

Ove jeseni digitalni kanali komunikacije preuzimaju filmska platna! Napeti triler Pretraživanje (Searching) zbog kojeg će te se upitati koliko zaista poznajete svoje bližnje prikovat će vas za kino sjedišta ali i natjerati da razmislite kakav digitalni trag ostavljate iza sebe.

Ima nešto u internetu i svim tim ekranima (računari, mobilni telefoni..) preko kojih dijelimo poruke, uspomene, ali i tajne. Ekrani su postali prozori naših života i upravo preko takvog jednog prozora glavni junak filma proživjet će najgore dane svoga života.

Nakon što 16-godišnja kćerka Davida Kima (John Cho) nestane, otvara se lokalna policijska istraga koju vodi detektivka Rosemary Vick. Ali kako i 37 sati kasnije nema nikakvih tragova, David odluči pretražiti mjesto koje nitko još nije pretražio a gdje se danas čuvaju sve tajne: njen kompjuter. David sada mora pratiti digitalne tragove svoje kćerke prije nego što zauvijek nestane. Otkrivajući sve više informacija o njoj David otkriva i da je zapravo uopšte ne poznaje te da se prije nestanka uplela u mrežu tajni i neobjašnjivih situacija.

Ovaj napeti triler ispunjen je preokretima, neobičnim kadrovima i izrazitom snažnom porukom oca koji ne odustaje od potrage za svojom kćerkom ne birajući kanale preko kojih će doći do odgovara. Osim fantastične Debre Messing poznate po naslovnoj ulozi u seriji Will & Grace, u filmu glume još John Cho, Joseph Lee i Michelle La. Reditelj filma je Aneesh Chaganty.

Prehodna
Objavljen novi trailer za "Mission: Impossible – Fallout"
Sljedeća
Donosimo tri klipa iz Von Trierovog "The House That Jack Built"