Predstavljamo titlovani trailer za “Deadpool & Wolverine“

Predstavljamo titlovani trailer za “Deadpool & Wolverine“

Filmofil predstavlja titlovani trailer stripovskog filmskog spektakla Deadpool & Wolverine.

Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverinea. Njih će dvojica zajedno promijeniti historiju MCU-a. Trailer počinje na rođendanskoj zabavi Wadea Wilsona koju prekidaju agenti Time Variance Authority, koji ga vraćaju u centar i upućuju na misiju prikazujući mu slike iz historije studija Marvel, uključujući Kapetana Ameriku, Iron Mana i Thora. 

Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Levy, reditelj franšize Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom surađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project. Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen. 

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy i Lauren Shuler Donner su producenti, a Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg i Jonathon Komack Martin su izvršni producenti. Scenarij filma su napisali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells i Shawn Levy.


 
Deadpool & Wolverine studija Marvel očekujemo u kinima od 25. jula.

Prethodna
Pogled na "Horizon: An American Saga" u službenom traileru
Sljedeća
Porodični susreti u traileru za "The Garfield Movie"