Predstavljamo titlovani trailer romcoma “Love Again“

Predstavljamo titlovani trailer romcoma “Love Again“

Dan zaljubljenih je iza nas, ali, kraj raznih izlazaka, iznenađenja i poklona razloga za veselje ima i kino-publika, preciznije, ljubitelji romantičnih komedija.

Ovih je dana objavljen trailer za film Ponovno ljubav (Love Again) koji je odmah šarmirao i osvojio publiku. Glavni lik, Mira, teško podnosi gubitak svog preminulog zaručnika te počinje slati emotivne SMS poruke na njegov broj mobitela. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodijeljen novinaru Robu koji je nedavno prekinuo sa zaručnicom, te je potpuno izgubio nadu za pronalazak ljubavi svog života. Ipak, njene poruke počinju ga opčinjavati, te se upušta u avanturu i pronalazak neočekivane ljubavne prilike. A pri svemu tome, u tom naumu pomoći će mu jedna, jedina i neponovljiva – Celine Dion, koja glumi samu sebe.

Za dodatno iznenađenje, Celine u filmu neće imati samo filmsku ulogu već će publika imati priliku čuti i njene nove muzičke numere. Što se tiče ostalih, Miru je utjelovila glumica, pjevačica i Miss svijeta 2000. Priyanka Chopra, dok je uloga Roba pripala Samu Heughanu. Zanimljivo je istaknuti kako se u traileru pojavljuje i Priyankin suprug Nick Jonas, muzičar i član benda Jonas Brothers.

Reditelj i scenarista filma je Jim Strouse (Grace Is Gone, The Winning Season, People Places Things) dok je glavna ideja filma preuzeta iz romana “Text For You“ njemačke autorice Sofieje Cramer. Svakako, ova romantična komedija nikoga neće ostaviti ravnodušnim te će u maju, kada je film planiran za početak prikazivanja i u bh. kinima, pokazati kako ljubav dolazi onima koji u nju vjeruju te je možda baš udaljena samo jednu SMS poruku.

Prehodna
Predstavljamo titlovani trailer nastavka franšize “John Wick“
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer za film “Air“