Paramount+ produžuje seriju "Mayor of Kingstown"

Paramount+ produžuje seriju "Mayor of Kingstown"

Paramount je odlučio produžiti igranje serije Mayor of Kingstown sa Jeremyjem Rennerom u glavnoj ulozi sa još jednom sezonom.

Mayor of Kingstown je još jedna serija iz radionice Taylora Sheridana sa kojom će se partnerstvo između producenta i voditelja serije, te Paramounta produžiti. Davanje zelenog svjetla za treću sezonu stiže nakon perioda neizvjesnosti oko budućnosti serije, odnosno nakon što je Renner pretrpio ozbiljne ozljede u nesreći početkom godine.

Prošavši kroz operativni zahvat i intenzivnu fizikalnu terapiju, Renner se oporavio od svojih ozljeda i čini se spremnim da ponovo preuzme ulogu poletnog glavnog lika u Mayor of Kingstown, ali snimanje treće sezone sada čeka bolje prilike u svijetu zabave. S time na umu, Mayor of Kingstown, zajedno sa Tulsa King, spin-offima za Yellowstone i Special Ops: Lioness treba prebroditi štrajk kako bi doživio novu sezonu.

Dalje, zeleno svjetlo za novu sezonu se može protumačiti, čitajući između redova, kao signal da odnos između Paramounta i Sheridana nije poljuljan odlaskom Kevina Costnera iz glumačke postave Yellowstone, najpopularnije serije na Paramountovom streaming servisu, te najavom moguće tužbe od strane Costnera. Sheridan je tvorac nekoliko hitova na Paramount+, a njegove serije su postale jedan od stubova ponude ovog streaming servisa, što će reći da je i on sam postao jedan od aduta Paramounta u streaming svijetu.

Prehodna
Warner Bros. TV zamrzava ugovore sa produkcijskim kućama
Sljedeća
Netflix predstavio trailer za "Fall of The House of Usher"