Netflixova serija "The Kominsky Method" dostupna od 16. novembra

Netflixova serija "The Kominsky Method" dostupna od 16. novembra

 

Netflix je nedavno predstavio novi trailer za serjiu The Kominsky Method u kojoj glavne uloge tumače Michael Douglas (Wall Street, Ant-Man and the Wasp) i Alan Arkin (Argo, Dumbo).

Sandy Kominsky (Douglas) nekada je bio sjajan i poznat glumac, a danas je cijenjeni holivudski učitelj glume. Radnja serije prati njegov život i život njegovog dugogodišnjeg prijatelja i agenta Normana (Arkin), te njihovo starenje u Los Angelesu, gradu koji cijeni mladost i ljepotu. Njih dvojica dostojanstveno stare uz osmijeh i uz malu pomoć članova svojih porodica. Seriju od osam polusatnih epizoda kreirao je Chuck Lorre.

Ostatak glumačke postave čine Nancy Travis, Sarah Baker i gostujeće zvijezde među kojima su Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers, Danny Devito, Ann-Margret, Jay Leno, Patti LaBelle, Ashleigh LaThorpe i drugi. Scenaristi su Al Higgins, David Javerbaum i Lorre koji je i režirao prvu epizodu. Lorre, Higgins i Douglas su i njeni izvršni producenti.

Prve tri epizode serije premijerno su prikazane 10. novembra na AFI Festu u Los Angelesu. Posredstvom Netflixa je dostupna od 16. novembra.

   
Prethodna
Bitka za bogatstvo i moć u traileru za 3. sezonu serije "Frontier"
Sljedeća
HBO serija “Pustinja“: “True Detective“ na češki način