Nastavak serije "Who's The Boss?" stiže na Amazon

Nastavak serije "Who's The Boss?" stiže na Amazon

Kao grom iz vedra neba, klasični sit-com iz osamdesetih, Who's The Boss? uskoro će biti oživljen i stići na besplatnu selekciju Amazonovog streaming servisa. Da stvari budu još zanimljivije, zvijezde izvorne serije će se vratiti i ponoviti svoje izvedbe.

Novosti po povratku Who's The Boss? prenose novinari Deadlinea, koji su također potvrdili da će Tony Danza Alyssa Milano ponovo glumiti dinamični dvojac oca i kćeri, premda će u novoj seriji Tony biti i djed. Dalje, iza nastavka stoji Norman Lear i njegova produkcijska kuća, Embassy Communications, dok će Danza i Milano pored rada ispred kamera ujedno i producirati seriju.

Pojedinosti o nastavku serije su još uvijek vrlo mutni. Nije sasvim jasno kako će glasiti službeni naziv serije, kao niti kada bismo istu mogli očekivati. Trenutno, imamo tek štur siže po kojem je lik Milano, Samantha, postala samohrana majka, kojoj pomaže ili odmaže otac Tony, sada i djed. Pored toga, seriju će ugostiti Amazon, mada ne na svom glavnom streaming servisu, već na Amazon Freeveeju, odnosno na nedavno rebrandiranom IMDb Freediveu koji se nalazi na mnogim pametnim uređajima, uključujući i Amazonov Firestick.

Prehodna
FX daje zeleno svjetlo za 2. sezonu serije "The Old Man"
Sljedeća
TV serija "Field of Dreams" traži novi dom