Kevin Costner i službeno napustio postavu "Yellowstone"

Kevin Costner i službeno napustio postavu "Yellowstone"

Nakon gotovo godinu dana špekuliranja, Kevin Costner je opovrgnuo sve glasine o povratku u glumačku postavu Paramountove popularne serije Yellowstone.

Sada službeno bivša zvijezda serije, Costner se oglasio na društvenim mrežama tokom vikenda, te dao do znanja da se neće vratiti ulozi rančera Johna Duttona. Glumac se obratio fanovima izravno sa kratkim videom na društvenim mrežama, u kojem je rekao da neće moći nastaviti sa serijom u "petoj sezoni ili dalje u budućnosti". Glumac je spomenuo da je Yellowstone serija koju voli te da je ista promijenila njegov život, ali nije ponudio i konkretan razlog svog odlaska.

Odlazak Costnera iz serije dugo je bio neslužben, ali sve je upućivalo da više nije član glumačke postave. Glumac nije učestvovao u snimanju druge polovice 5. sezone, ali u par navrata je rekao da bi se mogao vratiti ukoliko njegov lik dobije epilog koji zaslužuje. Glasine o raskolu između Costnera i tvorca serije, Taylora Sheridana, kolaju otkako je Cosnter započeo rad na svom velikom westernu, Horizon: An American Saga.

Yellowstone se vraća na male ekrane sa drugom polovicom 5. sezone, koja će vjerovatno služiti i ako velika završnica za seriju.

Prethodna
Nove misije i pustolovine u 2. sezoni "Star Trek: Prodigy"
Sljedeća
"Furiosa: A Mad Max Saga" stiže na streaming servise