Jennifer Garner se pojavljuje u "Deadpool 3"

Jennifer Garner se pojavljuje u "Deadpool 3"

Deadpool 3 se vraća u naslove medija u svijetu zabave sa najavom da će Jennifer Garner biti dio glumačke postave ove superherojske komedije.

Kako doznajemo putem novinara Deadlinea, Hugh Jackman neće biti jedini glumac iz Foxovog kutka filmova temeljenih na Marvelovim likovima koji će ponoviti izvedbu u novom Deadpool filmu. Naime, Garner će ponovo tumačiti ulogu Elektre, antijunakinje koju je glumica utjelovila u dva navrata – 2003. nasuprot Benu Afflecku u Daredevil, te u vlastitom filmu, Elektra iz 2004.

Naravno, povratak Jackamana ulozi Wolverinea je otvorio vrata za pojavljivanje glumaca i likova iz Foxovih filmova u novom, objedinjenom sastavu Marvelovih superjunaka. I prije nego što je obznanjeno da će Garner biti dio glumačke postave, naširoko se špekuliralo o mogućnosti da se još neko iz Foxovih filmova pojavi u Deadpoolu uz Jackmana i Ryana Reynoldsa, pa čak i Ben Affleck u vlastitoj inačici Daredevila.

Prepreka za Affleckov povratak je povratak Charlieja Coxa istoj ulozi u Daredevil: Born Again, što bi iz Marvelove perspektive moglo dovesti do zbunjivanja publike. Što se tiče angažmana Garner, posrijedi je gotovo sigurno kratko pojavljivanje, odnosno cameo, prije nego nešto značajnije.

No, potvrde svih predviđanja imat ćemo po izlasku filma, najavljenog za 3. maj 2024.

Prethodna
Program "Tribute to" 29. SFF-a posvećen Jessici Hausner
Sljedeća
U Hrvatskoj nastaje film kreiran pomoću umjetne inteligencije