Ron Howard okuplja zvjezdanu postavu za film "Thirteen Lives"

Ron Howard okuplja zvjezdanu postavu za film "Thirteen Lives"

Prvi detalji o novom projektu prekaljenog veterana filmske industrije, Rona Howarda, Thirteen Lives, stižu sa imenima glumačke postave koja će, blago rečeno, biti krcata velikim imenima. Posrijedi je film nadahnut stvarnim događajem iz 2018, kada su dvanaest dječaka i njihov trener ostali zarobljeni u pećini u Tajlandu, što će dovesti do međunarodnog napora pri spašavanju naslovnih trinaest života.

Kako prenosi Deadline, Viggo Mortensen, Tom Bateman, Colin Farrell i Joel Edgerton će biti među glumcima koje je Howard uvrstio u glumačku postavu kao članove maloprije opisanog međunarodnog napora za spašavanje. Što se tiče produkcije, ona će se odvijati uglavnom u Australiji, no kadrovi i scene će se snimati i u Tajlandu.

Ron Howard će snimati po scenariju Williama Nicholsona, a film će pod okriljem MGM-a producirati Howard, Karen Lunder i Brian Gazer. Detalji se završavaju sa tim. Ne znamo kada će film započeti sa snimanjem, niti kada je rok za kompletiranje istog, ali znamo da MGM planira film dovesti u kino-dvorane u partnerstvu sa United Artists Releasing i Universal Pictures International.

Prethodna
Kenneth Branagh režira muzički biografski film: "Bee Gees"
Sljedeća
Box office: "Raya and The Last Dragon" i "Tom and Jerry" prvi