Predstavljamo titlovani trailer za nastavak "Annabelle 3"

Predstavljamo titlovani trailer za nastavak "Annabelle 3"

 

Nakon horor hita The Conjuring i dva filma o opsjednutoj lutki Annabelle snimljenih prema zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorraine, ovog proljeća u kina dolazi treći nastavak Annabelle serijala.

Annabelle ovog puta režira Gary Dauberman, scenarista prijašnjih Annabelle filmova, te horor hitova IT i The Nun, dok su producenti filma Peter Safran, poznat po kino hitu Aquaman, te čovjek koji je producirao sve filmove franšize i tvorac je svijeta Prizivanja, James Wan.

U novom su nastavku demonolozi Ed i Lorraine Warren odlučni u tome da spriječe još jednu katastrofu. Dovode opsjednutu lutku Annabelle u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na da je blagoslovi.  Ali, jedne ne svete večeri, Annabelle uspije probuditi zle duhove u sobi kojima meta postaju Warrenova desetogodišnja kćer, Judy i njezini prijatelji. Demonska lutka još jednom će krenuti zaposjedati svoje žrtve.

U glavnim su ulogama McKenna Grace kao Judy, Madison Iseman kao njezina dadilja, Mary Ellen i Katie Sarife kao uznemirena prijateljica Daniela. Patrick Wilson i Vera Farmiga reprizirat će svoje uloge kao Ed i Lorraine Warren.

Annabelle 3 u kinima pretpremijerno očekujemo 26. juna.

Prethodna
Potencijalni oskarovski kandidat: "Ford V Ferrari"
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer za film "Izazivač: Le Mans '66"