Predstavljamo titlovani trailer za “Bob Marley: One Love“

Predstavljamo titlovani trailer za “Bob Marley: One Love“

Distributerska kuća Una film i filmski portal Filmofil predstavljaju titlovani trailer biopica Bob Marley: One Love.

Film Bob Marley: One Love slavi život i muziku ikone koja je inspirisala generacije svojom porukom ljubavi i zajedništva. Po prvi put na velikom platnu otkrijte Bobovu snažnu priču o prevladavanju svih prepreka i putovanju iza njegove revolucionarne muzike.

Rita Marley, njihov sin Ziggy i kći Cedella sudjelovali su u nastanku filma, a porodica slavnog muzičara je posebno zadovoljna činjenicom što je film sniman na stvarnim lokacijama na kojima je Bob boravio i pjevao.

“Ništa se ne događa prije nego što dođe vrijeme za to, a sada je vrijeme da se priča o našem ocu Bobu Marleyu, u biografskom izdanju koje dolazi početkom 2024. godine. Čuli ste muziku i mislite da poznajete tog čovjeka, ali shvaćate li doista kroz što je sve prošao i koji su ga trenuci oblikovali u osobu kakva je postao… Ovaj film će vam po prvi put predočiti kako je bilo biti u blizini legende, vidjeti njegovu bol, njegovu tugu, njegovu radost i njegovo iskupljenje. Veselimo se što ćemo s ovim filmom inspirisati ne samo dugogodišnje obožavatelje, već i mlađu generaciju, dajući im povod za istraživanje Bobova života i muzike i na taj način širiti njegovu univerzalnu poruku ujedinjenja, pravde i mira širom svijeta”, rekao je Marleyjev sin Ziggy.
 

Ulogu legendarnog mjuzičara preuzeo je Kingsley Ben-Adir, a Lashana Lynch glumi njegovu suprugu Ritu. Reditelj filma je Reinaldo Marcus Green (King Richard).

Bob Marley: One Love stiže u kina u januaru 2024.

Prehodna
Objavljen trailer za film “Samo kad se smijem“ Vanje Juranić
Sljedeća
Nic Cage protiv plaćenih ubica u "The Retirement Plan"