Paramount još uvijek računa na Costnera na čelu "Yellowstone"

Paramount još uvijek računa na Costnera na čelu "Yellowstone"

Vikend iza nas je bio zanimljiv kada je u pitanju Paramountova najuspješnija serija u skorijem periodu, Yellowstone. 

Tokom vikenda, ljubitelji serije su trebali imati priliku susresti se sa voditeljom serije i glavnom zvijezdom, Taylorom Sheridanom Kevinom Costnerom, na posebnom događaju organiziranom u Los Angelesu. Međutim, Sheridan i Costner se na istom na koncu nisu pojavili.

No, odsustvo dvojca nije razuvijerilo rukovodstvo Paramounta da će Costner ostati dio Yellowstone porodice, odnosno amblem franšize na koju se studio oslanja. Keith Cox, šef odsjeka za razvoj i produkciju Paramounta, obratio se fanovima okupljenim na događaju u Los Angelesu i izjavio sljedeće:

Ono što mogu reći jeste da se osjećamo sigurnim da će naša zvijezda, naše lice serije i naš izvršni producent ostati uz seriju.

Zvijezda, lice serije i izvršni producent, Kevin Costner je u ovom slučaju sve troje, ali njegov angažman je ranije doveden u pitanje. Costner se navodno našao u sukobu sa Paramountom u vezi dužine snimanja druge polovice pete sezone Yellowstone. Pred gledatelje je stigla prva polovica aktualne sezone, što znači da sporna polovica još uvijek nije emitirana. Spomenuti segment bi mogao biti indikativan o budućnosti serije, bilo na dobar ili loš način. Tu je potom i glasina da će Costnera na neki način zamijeniti Matthew McConaughey, u glavnoj seriji ili u nekom budućem, još uvijek nenajavljenom spin-offu.

U međuvremenu, vrijedno je napomenuti da je Costner "razgranao" svoj angažman sa radom na dokumentarnoj seriji, ironično posvećenoj nacionalnom parku u kojem je smještena radnja serije Yellowstone, kao i na western filmu na kojem bi trebao raditi u skorijoj budućnosti.

Prethodna
Edgar Wright najavljuje anime seriju "Scott Pilgrim"
Sljedeća
Požar na setu "The Rings of Power"