Marvel predstavio nove datume za "Deadpool 3" i "Blade"

Marvel predstavio nove datume za "Deadpool 3" i "Blade"

Kako je i bilo očekivano, nekoliko krupnih naslova iz Marvel Studiosa dobilo je nove datume izlaska.

Naime, Disney i Marvel su odložili Deadpool 3 do 26. jula 2024. (dva mjeseca u odnosu na stari datum izlaska, 3. maja), pri čemu Deadpool i Wolverine preuzimaju datum koji je ranije držao Captain America: Brave New World. Taj superherojski spektakl će igrati u februaru 2025.

Promjenu datuma izlaska doživio je i reboot Bladea, sa Mahershalom Alijem u ulozi naslovnog lovca na vampire. Ali će svoj lov započeti 7. novembra 2025, odnosno za dvije kalendarske godine. Mada, imajući na umu probleme kroz koje je ova produkcija prošla na putu do snimanja, fanovi Marvelovih filmova bit će sretni što je film uspio izbjeći gašenje, barem dosad.

Veliki štrajk u Hollywoodu je gotov. Njegove posljedice, pak, nastavljaju se gomilati. Odgode u predstojećem periodu manje-više će odgovarati trajanju obustave rada u Hollywoodu. Marvel pored problema sa snimanjem imat će problema i u obradi, budući da su njihovi filmovi krcati CGI-jem i drugim vizualnim tehnikama koje iziskuju vrijeme (i novac) za implementaciju, zbog čega nas ne bi trebalo iznenaditi da neki filmovi dožive još jednu rundu odgoda.

Prethodna
Warner Bros. odustaje od "Coyote vs Acme" sa Johnom Cenom
Sljedeća
Box office: Vikend u znaku "The Marvelsa"