Lionsgate preuzima horor film "Creepers"

Lionsgate preuzima horor film "Creepers"

Lionsgate i Suretone Pictures se udružuju na stvaranju novog horor filma, Creepers. Kako nam otkriva Deadline, posrijedi je ustvari adaptacija romana iz pera Davida Morrella, pisca zaslužnog za stvaranje potpisne uloge Sylvestera Stallonea, Johna Ramba.

Zanimljivo, studio i produkcijska kuća su odabrali Marca Klasfelda da režira film. Klasfeld je prvenstveno poznat po režiranju muzičkih spotova, a Creepers će biti njegov dugometražni prvijenac. Činjenica nije umanjila Klasfeldov entuzijazam, koji je za Deadline otkrio da se jedva čeka baciti na rad na filmu. Slijedeći izvorni materijal, radnja filma će pratiti skupinu lovaca na blago koji istražuju staru kuću u potrazi za bogatstvom, ali umjesto novca i blaga lovci nailaze na užas i neobične stvorove.

Što se tiče produkcije, o istoj imamo par konkretnih detalja. Snimanje će se odvijati na lokaciji u Bugarskoj u drugoj polovici jula. Lionsgate i Suretone će sufinansirati film, a Lionsgate će biti glavni distributer po izlasku. O ciljanom datumu izlaska još uvijek nemamo pojedinosti, no 2022. kao godinu izlaska možemo isključiti, budući da snimanje započinje relativno kasno u godini.

Prethodna
Waititi isključio mogućnost autorskog reza za "Love and Thunder"
Sljedeća
Waititi o mogućem radu na još jednom "Thor" filmu