Krasinski i Paramount postigli dogovor o budućim projektima

Krasinski i Paramount postigli dogovor o budućim projektima

Nekadašnja zvijezda TV serije The Office, a sada već ostvareni filmski autor, John Krasinski pronašao je novog-starog partnera za svoje buduće projekte u Paramount Picturesu. Naime, Krasinski i Paramount su nedavno potpisali okvirni dogovor o suradnji, po kojem će Paramount imati pravo prve ponude na nove filmove Krasinskog i njegove produkcijske kuće Sunday Night.

Vijesti prenose novinari THR-a, koji dalje navode zadovoljstvo Paramounta u obliku krajnje pohvalne izjave šefice studija, Emme Watts, u kojoj je Krasinski opisan kao rijetka kombinacija režisera, glumca, scenariste i producenta. Uspjeh koji je Krasinski ostvario za Paramount sa A Quiet Place prije par godina, bez sumnje, nalazi se u pozadini zaključivanja ugovora. Film se pokazao kao vrlo unosno ulaganje za Paramount, koji nije gubio vrijeme na poručivanju nastavka od Krasinskog.

Da stvari budu još zanimljivije, THR prenosi da će prvi projekt po novom dogovoru biti suradnja između Krasinskog i Ryana Reynoldsa, koji je nedavno također potpisao sličan ugovor sa Paramountom. Naime, Krasinski će sročiti scenario za još uvijek nenaslovljeni film, a u njemu će također glumiti nasuprot Reynoldsu. No, morat ćemo sačekati malo kako bismo vidjeli tu suradnju u kino-dvoranama, budući da je film najavljen za izlazak tek 2023.

Prehodna
Edward Norton pristupa Johnsonovom nastavku "Knives Out 2"
Sljedeća
Lewis Tan glumi uz Emmu Roberts u komediji "About Fate"