Jason Bateman glumi u Netflixovoj novoj seriji "Daddy Ball"

Jason Bateman glumi u Netflixovoj novoj seriji "Daddy Ball"

Zvijezda polularne serije Ozark, Jason Bateman vraća se na ponudu Netflixa sa novom serijom koja se dotiče zanimljive teme.

Kako prenose novinari Deadlinea, Netflix preuzima prava na Daddy Ball, seriju posvećenu omladinskom sportu, ali ne nužno i mladim igračima na terenu. Umjesto djece, serija će se usredotočiti na roditelje uz teren i rivalstvo koje nastaje između porodica, koliko i između timova na terenu.

Dalje, Bateman će pored tumačenja jedne od uloga (kako se da pretpostaviti, glavne) igrati i važnu iza kamera kao režiser. Bateman će na seriji raditi uz suradnju sa produkcijskom kućom Aggregate, koja je otkupila prava nakon ozbiljnog nadmetanja sa nekoliko drugih igrača u svijetu zabave.

Serija još uvijek nema tačan datum izlaska, a čak je i naziv radne prirode. Ukratko, serija je zaista na početku realizacije, tako da je druga polovina 2024, naročito imajući na umu neke od prepreka koje se nalaze na putu većine produkcija u ovom trenutku, zaista najraniji mogući vremenski okvir za izlazak.

Prehodna
Love and Death: Ostvarenje koje ne donosi apsolutno ništa
Sljedeća
"The Penguin" TV serija pauzira snimanje do okončanja štrajka