Dave Bautista se pridružuje glumačkoj postavi "Knives Out 2"

Dave Bautista se pridružuje glumačkoj postavi "Knives Out 2"

Dave Bautista će se pojaviti nasuprot Danielu Craigu u nastavku detektivskog krimića iz radionice Riana Johnsona, Knives Out 2. Vijesti su stigle pred javnost jučer, a iste su odmah mnoge navele na zaključak da će Johnson ponovo napučiti glumačku postavu velikim i zvučnim imenima Hollywooda, kao što je bio slučaj i sa prvim filmom.

Novosti stižu putem Deadlinea, čiji su izvori prvi saznali za mogući angažman Bautiste u Knives Out 2. Naravno, do službene potvrde, sve je na nivou glasina. Netflix se nije službeno oglasio na objavu, a Johnson i sâm Bautista su također ostali tihi po pitanju iste.

Što se tiče samog filma, trenutno jedino konkretno saznanje o istom imamo u obliku basnoslovno visokog iznosa koji je Netflix platio Johnsonu za stvaranje dva nastavka. Streaming div je na stol stavio preko 400 miliona dolara za Knives Out 2 i 3, što će reći najmanje 200 po filmu. Dogovor je bio zaključen prije par mjeseci, što znači da smo već ukoračili u period kada praktična realizacija barem jednog od dva nastavka bliži.

Prehodna
Prvi pogled na film Martina Scorsesea "Killers of The Flower Moon"
Sljedeća
Akcioni triler “Way Down“ od 13. maja u bh. kinima