Daniela Craiga zanima mogućnost rada na nastavku "Knives Out"

Daniela Craiga zanima mogućnost rada na nastavku "Knives Out"

Nedavno smo izvijestili o namjerama Riana Johnsona da napravi nastavak za svoj hit-krimić, Knives Out, te da je režiser dobio zeleno svjetlo od studija da počne sa prvim koracima na tom putu. Dalje od toga, Johnson je bio štur sa riječima, naročito po dva pitanja – hoće li mogući Knives Out 2 biti izravni nastavak te hoće li glumačka postava tog naslova biti ponovo napučena zvučnim imenima?

Sada saznajemo da je barem jedna zvijezda spremna odazvati se pozivu majstora subverzije, a to je Daniel Craig, koji je u Knives Out tumačio Benoita Blanca i koji se nada povratku toj ulozi. Na upit novinara lista Entertainment Weekly bi li se ponovo pojavio u svojoj ulozi, Craig je izjavio sljedeće:

Naravno. Bio bih presretan. Mislim, učinio bih sve za Riana. Ako nešto napiše, ja ću glumiti. Naravno da bih. Zašto da ne? Zabavio sam se dosta radeći na filmu. Ciljate na to svaki put, ciljate da sve prođe kako treba. Rijetko, vrlo rijetko, zaista prođe kako treba, ali to se desilo na tom filmu [Knives Out] i zar to nije lijepo?

Rian Johnson je izjavio po dobivanju zelenog svjetla od Lionsgatea da bi možda bio spreman za snimanje nastavka već 2020, što bi značilo da bismo nastavak mogli očekivati ranije, a ne kasnije.

U svakom slučaju, držimo uho na pruzi u međuvremenu.

Prehodna
Dwayne Johnson snima film o pljački sa Gadot i Reynoldsom
Sljedeća
Michele Yeoh prelazi iz "Zvjezdanih staza" u MCU